Μετακομίσεις Νέα Ιωνία

 
 
 
Η εταιρεία Pas Trans δραστηριοποιείται στις μεταφορές και μετακομίσεις με έδρα τον Ασπρόπυργο, διατηρώντας ένα από τα υποκαταστήματά της στη Νέα Ιωνία (Ελ. Βενιζέλου 124, 14231).

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση και μεταφορά με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, είναι ο λόγος που είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε μεταφορές και μετακομίσεις υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Γνωρίζοντας πως η διαδικασία για την μετακόμιση προκαλεί άγχος στους περισσότερους, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την πραγματοποίησή της από το Α ως και το Ω.

Σκοπός μας είναι η αξιοπιστία προς τον υποψήφιο πελάτη μας. Η οριστική μας οικονομική πρόταση αποτυπώνεται με σαφείς όρους εγγράφως προς τον πελάτη, με ημερομηνία ισχύος.

Η μεταφορική εταιρεία PasTrans με κύριο υποκατάστημα στη Νέα Ιωνία μεταφέρει με ασφάλεια και συνέπεια όλες τις οικοσκευές αλλά και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σε όποιο σημείο μας υποδείξετε και πάντα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Οι μετακομίσεις που παρέχουμε από και προς τη Νέα Ιωνία είναι:
  • Μετακόμιση - metakomisi φθηνή και Άμεση
  • Μετακομίσεις - metakomiseis οικονομικές
  • Μετακομίσεις Φοιτητών - Στρατιωτικών
  • Μεταφορά Μουσικών Οργάνων από Νέα Ιωνία και προς Νέα Ιωνία
  • Μεταφορά Έργων Τέχνης - Εμπορευμάτων
  • Αποθήκευση εμπορευμάτων - Αποθήκευση οικοσκευών
  • Συσκευασία Επίπλων, Βιβλίων, Υαλικών, Έργων Τέχνης, Ρουχισμού, Επαγγελματικών Εξοπλισμών, Ηλεκτρικών Συσκευών.
Η μεταφορική εταιρεία PasTrans στη Νέα Ιωνία εξυπηρετεί αναφορικά με μετακομίσεις όλη την αττική και άμεσα περιοχές βορείων προαστίων όπως : Άνοιξη, Αγία Παρασκευή, Ανθούσα, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Νέο Ηράκλειο , Κηφισιά, Κρυονέρι ,Λυκόβρυση, Μαρούσι ,Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Παλλήνη, Παπάγου, Πεντέλη, Πεύκη, Ροδόπολη, Σταμάτα, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός
 
Η εταιρεία pas trans για μετακομίσεις μεταφορές οικοσκευών στη Νέα Ιωνία εξυπηρετεί στα Βόρεια προάστια τις παρακάτω περιοχές :
 
Νέα ΧαλκηδόναΝέα ΦιλαδέλφειαΝέο Ηράκλειο
Μεταμόρφωση